Saras Trädgårdsrestaurering AB

för företag, kommuner och organisationer

Musteripress

Mobilt musteri

Driver ni ett café eller ett vandrarhem? Har ni en stor fruktträdgård eller är ni fruktodlare? Eftersom vi har ett mobilt musteri har vi möjlighet att komma ut och musta er frukt på plats. Då får ni verkligen en närproducerad och helt unik dryck!

Gårdsmustning

Vid gårdsmustning kommer vi ut med musteriet till din gård eller trädgård. Vi behöver en plan yta på ca 8 x 5 meter samt uttag för vatten och el (400 V/16 A). Vår tekniska kapacitet är, från och med förra säsongen, 300 kg frukt per timme. Men eftersom det var ett extremt dåligt äppelår 2017 så kunde vi aldrig maxtesta utrustningen. Opastöriserad must har en hållbaret på max 5 dagar. För längre hållbarhet kan vi pastörisera drycken. Vanligtvis tappar vi därefter musten på bag-in-box; med en hållbarhet på minst ett år! Har du andra önskemål, t.ex glasflaskor eller egna ettiketter så diskuterar vi givetvis det!

Uthyrning

Är du frukt- eller grönsaksodlare? Efter att vår mustningssäsong är slut i början av november så finns det möjlighet att hyra vår utrustning. Vi kör ut musterikärran till er och ser till att ni kommer igång. Därefter hyr ni den baserat på antalet dagar ni använder den och antalet liter producerad must.

Kontakta oss!

Hör av er så ordnar vi med offert!

Telefon Sara: 073 045 38 35

Email: sarastrad@gmail.com

Den här hemsidan använder Cookies. Vad är Cookies? Genom att använda hemsidan tillåter du detta.

Hemsidan är gjord av Olliver Persson. olliver.persson@gmail.com