Saras Must

Ta till vara på din frukt, få härlig närproducerad must!

Så funkar det

När du vill musta dina äpplen hos oss finns det flera alternativ. Du kan musta på drop-in, boka en mustning, eller låta musteriet komma hem till dig.


Så funkar drop-in

Så funkar bokning

Så funkar hembesök

Utskrivbar information

Så funkar drop-in

Drop-in är bäst om du har en lite mindre mängd frukt; mellan 10 - 40 kg. Du lämnar frukten till oss på en marknad eller liknande och får med dig must hem. Du kan tyvärr inte få musten pastöriserad på en marknad på grund av tidsbrist. Här under ser du vilka ställen vi besöker med drop-in i år. Välkommen!

Drop-in datum

Så funkar bokning

Bokning är bäst om du har lite mer frukt, men inte tillräckligt för att vi ska komma hem till dig, från 40 kg och uppåt. När du bokar en mustning så får du musten från din egen frukt. Du lämnar in frukten senast kvällen innan och kommer sedan tillbaka på eftermiddagen dagen efter och hämtar den färdiga musten. Du kan välja råmust eller pastöriserad dryck.

Boka
Äpplen på trädgren
Äpplen

Så funkar hembesök

Om du har större mängder frukt, eller om ni är flera som går ihop, kan vi komma hem till er och musta frukten. Ni kan både få musten pastöriserad, eller råmust (opastöriserad). Om ni är flera som går ihop för att musta kan vi självklart hålla frukten isär så ni får must från er egen frukt (förutsatt att mängden frukt inte är för liten). Varför inte gå ihop med kollegorna, grannarna, eller vännerna? Om ni vill boka in ett hembesök ringer ni till Sara på nummer 073 045 38 35.

Välkommen med din bokning!
Boka

Den här hemsidan använder Cookies. Vad är Cookies? Genom att använda hemsidan tillåter du detta.

Hemsidan är gjord av Olliver Persson. olliver.persson@gmail.com