Gör ett klipp; bli stamkund hos

Saras Trädgårdsrestaurering AB

Om Saras Trädgårdsrestaurering

Firman startades av mig, Sara Larsson, 2012. Men det var först 2013 som jag började jobbade med det på heltid. I början utförde jag mest fruktträdsbeskärningar. Därefter utbildade jag mig till att beskära större träd; från marken, klättrandes och från skylift, med eller utan motorsåg. Efter hand tillkom tjänster som häckklippning, ympning och trädfällning. Under försommaren när det var olämpligt att beskära utförde jag lite olika anläggningsjobb. 2015 ombildades den enskilda firman till aktiebolag, med min sambo Magnus som delägare. Efter hand har uppdragen blivit fler och fler och många kunder får jag återkomma till år efter år. Vid lite större uppdrag; några anläggningsjobb och större trädfällnigar tar jag hjälpa av kunniga personer med F-skatt eller sambon. 

Min affärsidé är att leverera träd- och trädgårdstjänster till privatpersoner, företag, kyrka och kommun inom Jönköpings län. Namnet på firman beskriver rätt bra vad jag kan åstakomma; en restaurering kan ju innebära många olika saker och ambitionsnivåer! Jag kan fixa till, ändra om lite grann, komma med goda råd, förnya rätt mycket eller bara underhålla det fina ni redan har! Vill du ha en häck klippt, ett träd nedsågat, en uteplats anlagd, eller något annat gjort i din trädgård? Ring oss så kommer jag kostnadsfritt och tittar på ditt trädgårdsprojekt!

Innan jag startade firman var jag officer på Ing 2 i Eksjö och jobbade mycket med fasta och flytande broar. Även om trädgårdsyrket är fantastiskt så har jag saknat den delen av jobbet. Ända sedan starten av firman har jag då och då tagit tillfälliga jobb med tillfälliga broar när olika projekt har dykt upp. När en möjlighet till ett fast tjänst på Trafikverket dök upp i början av året (2019) så kunde jag inte låta bli och söka. Det resulterade i att jag nu, från maj 2019 har ett nytt heltidsjobb. Antalet trädgårdsjobb kommer nu vara begränsat men hoppas att jag kan köra musteriet som vanligt på höstarna.

Sara Larsson

Jag älskar träd och gillar det gamla kinesiska ordspråket ”den som planterat ett träd har inte levt sitt liv förgäves”.

Det här är vi:

Sara
  • Trädbeskärning & ympning

  • Trädfällning från skylift eller klättrandes

  • Håller föreläsningar och utbildningar

  • Stenläggare

  • Gillar formklippning!

Magnus
  • Utför snickerier

  • Trädfällning

  • Maskinförare

  • Anläggningsjobb

  • Gillar att svetsa!

Vill du se vårt dagliga arbete?

På Instagram, @sarastrad, kan du se vad vi har åstakommit i andra trädgårdar, ta en titt och få lite inspiration!

Gå till Instagram

Priser inkl. moms

Nu kan du få RUT-avdrag för många trädgårdstjänster, vilket innebär att du bara betalar halva arbetskostnaden.

Timpris 500kr/h
Restidsersättning 150 kr för varje påbörjad halvtimme
Milersättning 35 kr/mil
Faktureringsavgift vid pappersfaktura 40 kr
Faktureringsavgift vid mailfaktura GRATIS
Kontakta oss!

Vi kommer kostnadsfritt ut och tittar på vad du vill ha hjälp med!

Telefon Sara: 073 045 38 35

Email: sarastrad@gmail.com
Hemsidan är gjord av Olliver Persson. olliver.persson@gmail.com