Gör ett klipp; bli stamkund hos

Saras Trädgårdsrestaurering AB

Beskärning av träd

Träd

Saras Trädgårdsrestaurering beskär fruktträd och andra träd efter dina önskemål. Vi kan även ta bort oönskade grenar på större träd eller reducera storleken på hela kronan. Vi jobbar både från skylift eller klättrandes. Kan fälla träd som står trångt eller plocka ned dem bit för bit om så krävs. Vi har möjlighet att montera kronstabilisering på kära träd med skador eller träd med "dåliga" klykor som annars riskerar att blåsa sönder.

Vi klipper häckar och buskar. Beroende på växtsort och hur mycket man vill föryngra så sker det vid olika tidpunkter på året. Vi kan också ordna med bortforslingen av genar och ris om så önskas. Har du ett äppel- eller päronträd så kan vi ympa in fler sorter så att du kan njuta av fler fruktsorter utan att köpa nya träd!

Motorsåg
Bevattningssäck till nyplanterat träd

Vi planterar träd, buskar och häckar efter dina önskemål. Hyr även ut bevattningssäckar som underlättar trädens etablering (och din arbetsinsats) en varm sommar! Ogräsrensning, kantskärning av gräs, så nytt gräs eller vända potatislandet kan vi också göra om du själv inte orkar eller hinner.

Kontakta oss!

Vi kommer kostnadsfritt ut och tittar på vad du vill ha hjälp med!

Telefon Sara: 073 045 38 35

Email: sarastrad@gmail.com
Hemsidan är gjord av Olliver Persson. olliver.persson@gmail.com